Carnival Cruise Line keert in 2020 terug in Europa met Carnival Radiance

Carnival Cruise Line keert in 2020 weer terug in Europa met een serie van Middellandse Zee cruises van het cruiseschip Carnival Radiance, dat momenteel vaart onder de naam Carnival Victory. De afvaarten staan vanaf april 2020 gepland na een droogdokperiode in het Spaanse Cadiz. Na de 200 miljoen dollar kostende upgrade volgt eerst een 10-daagse cruise vanuit Barcelona. Aansluitend staan een 9- en 12-daagse trip op het programma met stops in Italië, Frankrijk, Kroatië, Griekenland, Malta en Spanje.

Op 11 juni vertrekt het vanuit Barcelona voor een 13-daagse transatlantische cruise naar New York. ‘The Big Apple’ is vervolgens de thuishaven van de Carnival Radiance voor diverse routes naar Cuba, Bermuda, het oostelijke gedeelte van de Caribbean en Canada/New England. Daarna vindt voor het winterseizoen de repositionering naar Port Canaveral plaats voor wederom cruises naar de Caribbean en Cuba.

Cruises op de Carnival Victory / Carnival Radiance zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!