Cruisereiziger
Testvaart

AIDAnova terug in Eemshaven na eerste testvaart

Vanmorgen vroeg is het nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises, AIDAnova, teruggekeerd in de Eemshaven van haar eerste testvaart op de Noordzee. De nautische en technische testen zijn de afgelopen 6 dagen naar verluidt succesvol uitgevoerd.

Het was de eerste keer dat het eerste schip uit de Helios-klasse volledig op LNG opereerde. Komende vrijdag zou alweer de volgende zeetest van 6 dagen op het programma staan. In de tussentijd wordt aan boord de laatste hand gelegd aan het interieur. Door het uitstellen van de oplevering zullen de eerste passagiers pas op 2 december 2018 in Hamburg inschepen voor de maiden voyage naar de Canarische Eilanden. Doordat de vijf voor-première cruises zijn geannuleerd zal de AIDAnova deze maand Rotterdam niet aandoen.

 

Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!