Holland America Line introduceert ‘Club Orange’ op Koningsdam en Nieuw Statendam

Holland America Line  introduceert vanaf december 2018 het Club Orange programma. Dit programma is voor (Neptune/Pinnacle-suite)gasten inclusief of aan te schaffen voor andere cruisereizigers die hun cruise een stapje hoger willen tillen. Voor een vast bedrag per dag krijgen gasten bijvoorbeeld een eigen concierge, private dining en meer extra privileges. Een gelimiteerd aantal gasten kan per cruise gebruik maken van Club Orange.

Club Orange is inclusief voor alle gasten die een Neptune of Pinnacle Suite hebben geboekt. Bovendien kunnen een beperkt aantal gasten uit andere stateroom-categorieën (ook niet-suites) dit pakket ook aanschaffen. In december zal het programma debuteren op de Koningsdam en de Nieuw Statendam. Op andere schepen zal in in de loop van 2019 worden uitgerold.

“Club Orange geeft gasten de mogelijkheid om extra premium voordelen en luxe voorzieningen aan hun cruise toe te voegen.” zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line.

De naam Club Orange eert de Nederlandse wortels van de Holland America Line.

Club Orange restaurant

Aan boord van Koningsdam en Nieuw Statendam zal het Culinary Arts Center in de morgen geopend zijn voor ontbijt en ‘s avonds voor het diner.  Op de menukaart voor de ochtend staat hetzelfde als de ontbijtkaart van de Pinnacle Grill. Het diner omvat dezelfde dagelijkse gerechten als in het hoofdrestaurant. Daarnaast zullen er extra menu-items verkrijgbaar zijn in dit Club Orange restaurant.

Op andere schepen zal een gedeelte van het hoofdrestaurant worden aangewezen voor de Club Orange gasten.

Voorrang

Andere voordelen zijn onder andere voorrang bij inchecken en ontscheping, voorrang bij het tenderen en voorrang bij het maken van diner-reserveringen.  Bovendien hebben zij bij de receptie en de excursiedesk een aparte wachtrij en zoals eerder benoemd een concierge telefonisch tot hun beschikking.

In de stateroom hebben de Club Orange gasten een uitgebreid ontbijt menu met extra premium keuzes zoals steak of gerookte zalm Benedict. Gasten krijgen bovendien een Club Orange tas, premium badjassen in de kamer en een glaasje prosecco bij het diner op inschepingsdag.

De kosten van Club Orange is $50 per persoon per dag voor de 1e en 2e persoon in de stateroom. Voor een eventuele 3e of 4e gast in dezelfde stateroom is het dan automatisch inbegrepen. Het pakket moet voor de cruise aanvangt, worden aangeschaft.

Cruises op de Nieuw Statendam en Koningsdam zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)