Glamping op zee op exclusief Galapagos-schip Celebrity Flora

Op het eerste schip dat exclusief voor de Galapagos Eilanden wordt gebouwd, Celebrity Flora, zal het mogelijk zijn om te ‘kamperen’ op het bovenste dek. Gasten kunnen onder de sterrenhemel dineren, drinken en slapen. Op elke cruise kunnen per nacht 4 passagiers deze bijzondere ervaring tegen betaling boeken. Daarvoor krijg je de beschikking over twee cabana’s, e e n uitgerust met een tweepersoonsbed om te slapen en e e n om te genieten van een alfresco maaltijd.

Galapagos Glamping is bedoeld om gasten meer dan ooit in contact te brengen met de bestemming. Om gasten zo veel mogelijk te laten genieten van het uitzicht is er een naturalist beschikbaar om een toelichting te geven over de sterren die te zien zijn. Onderdeel van de ervaring is ook een volledig diner, met een samengestelde selectie van cocktails, wijnen en menu-items, en een uitgebreid ontbijt op bed de volgende morgen.

De Celebrity Flora, die momenteel wordt gebouwd op de Nederlandse scheepswerf De Hoop, zal in haar inaugurele seizoen verschillende 11- en 12-daagse cruises varen (met een optie voor een 17-daagse route) naar bestemmingen in de regio in 2019 en 2020. Met Baltra op de Galapagos Eilanden als thuishaven zal Celebrity Flora van Celebrity Cruises haar maiden voyage varen op 26 mei 2019. De verkoop is reeds van start gegaan.

Wil jij glamperen op de Celebrity Flora? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Glamping op zee op exclusief Galapagos-schip Celebrity Flora

  • 11 november 2018 om 12:01
    Permalink

    Wij hebben scheepswerf “De Hoop” bezichtigd en de Celebrety Flora in aanbouw gezien.
    Kwaliteit en betrokken vakmanschap. Behouden vaart toegewent!

Reacties zijn gesloten.