Shaquille O’Neal opent eerste ‘Big Chicken’ restaurant op Carnival Radiance

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat de toekomstige Carnival Radiance (momenteel Carnival Victory) het eerste cruiseschip in de vloot wordt met het nieuwe restaurant ‘Big Chicken’, gecreëerd door basketbal-legende en huidig Chief Fun Officer van de Amerikaanse cruiserederij Shaquille O’Neal. Op het menu staan diverse (gefrituurde) kipgerechten met bijpassende dressings en friet, die bij de cruiseprijs zijn inbegrepen. Het gehele aanbod is gebaseerd op recepten van de NBA Hall of Famer. De gerechten zijn zelfs vernoemd naar de talloze bijnamen van O’Neal zoals Shaq Attack, Diesel en The Big Cactus. Big Chicken is gelegen aan de achterzijde van het Lido Deck. In oktober opende O’Neil zijn eerste Big Chicken restaurant op het vasteland, in Las Vegas. Daar komt nu dus een eerste versie op zee bij.

Big Chicken behoort tot het uitgebreide nieuwe aanbod van eetgelegenheden en bars van de gerenoveerde Carnival Radiance als ze haar debuut maakt in 2020. Tot de andere restaurants die hun opwachting maken behoren Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse, de Amerikaanse steakhouse Fahrenheit 555, het Italiaanse Cucina del Capitano en RedFrog Pub, geïnspireerd op de Caribische keuken.

Cruises op de Carnival Victory / Carnival Radiance zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlines

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.