Cruisereiziger
Overdracht

AIDAnova voor 2e maal vertraagd

Scheepsbouwer Meyer Werft heeft vandaag te kennen gegeven dat de AIDAnova nog niet gereed is om aan rederij AIDA Cruises over te dragen. De planning is dat pas op 19 december 2018 de eerste passagiers op Tenerife kunnen inschepen. De officiële maidenvoyage zou op 2 decmber vertrekken vanuit Hamburg en 10 dagen later op 12 december op Tenerife eindigen.

Meyer zegt in een verklaring dat het eerste LNG schip een uiterst complex en innovatief prototype is. De werf heeft nog wat tijd nodig om alles af te maken en de laatste tests te voltooien. Zo zal de AIDAnova nog vertrekken voor een serie testvaarten vanuit Eemshaven. Naar verwachting zou dat vandaag op vrijdag plaats vinden.

In haar eerste seizoen vaart de AIDAnova naar Madeira en de Canarische Eilanden tijdens 7-daagse cruises. De cruises vertrekken vanuit Gran Canaria en Tenerife en doen 5 eilanden aan waaronder Madeira, Lanzarote en Fuertaventura:

Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)