Cruisereiziger
OntspanningShows

Disney viert Mickey’s 90e verjaardag komende zomer aan boord van Disney Fantasy

Op 18 november werd Mickey Mouse 90 jaar. Disney Cruise Line viert dat komende zomer met een gehele nieuw dekfeest genaamd ‘Mickey and Minnie’s Suprise Party at Sea’. De festiviteiten vinden exclusief plaats aan boord van de Disney Fantasy tijdens de populaire 8-daagse cruises vanuit Port Canaveral (Florida) naar de Caribbean. Mickey and Minnie’s Surprise Party at Sea wordt tijdens elke cruise op 1 middag gehouden. De Disney-figuren maken hun opwachting in de zon. Ze vieren Mickey’s verjaardag in stijl o.a. met speciale kostuums en een lied speciaal voor deze gelegenheid ‘It’s a Good Time’.

Natuurlijk staan alle feestelijkheden in het teken van Mickey inclusief de versnaperingen. Zo zijn er Mickey-ijsrepen en Mickey-pretzels verkrijgbaar net als een speciaal drankje in een souvenir-beker in de vorm van Mickey. Daarnaast staan er nog enkele verrassingen op het menu die de Amerikaanse cruisemaatschappij nog even voor haar houdt. Mickey and Minnie’s Surprise Party at Sea is een aanvulling op andere dekfeestjes zoals de Sail-away Celebration en de Pirates in the Caribbean show & dance party.

Wil jij het verjaardagsfeestje van Mickey meevieren aan boord van de Disney Fantasy? Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!