Strenger rookbeleid bij Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line heeft het rookbeleid aangepast en vooral wanneer iemand betrapt wordt bij het roken op het balkon.  Roken is alleen toegestaan in aangewezen gebieden binnen en buiten. Op het balkon mag bijvoorbeeld niet gerookt worden. 

Carnival gaat hoge boetes uitdelen wanneer passagiers al rokend betrapt worden op het balkon. Een boete van $500 dollar gaat dan toegevoegd worden aan je boordaccount. Bovendien kan Carnival de passagiers (alle in de hut) van het schip afhalen. Voorheen hoefde alleen de schoonmaakkosten door de cruisereizigers vergoed te worden. Als extra maatregel kunnen de cruisepassagiers in de toekomst wellicht geweigerd worden om weer met Carnival mee te gaan. 

Carnival staat alleen roken toe in aangewezen gebieden binnen en buiten. Binnen mag het alleen in de casino’s en jazzclub/nachtclubs.  Buiten zijn er aangewezen gedeelte van het buitendek waar gerookt kan worden.

Kijk voor het rookbeleid van andere rederijen hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)