Strenger rookbeleid bij Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line heeft het rookbeleid aangepast en vooral wanneer iemand betrapt wordt bij het roken op het balkon.  Roken is alleen toegestaan in aangewezen gebieden binnen en buiten. Op het balkon mag bijvoorbeeld niet gerookt worden. 

Carnival gaat hoge boetes uitdelen wanneer passagiers al rokend betrapt worden op het balkon. Een boete van $500 dollar gaat dan toegevoegd worden aan je boordaccount. Bovendien kan Carnival de passagiers (alle in de hut) van het schip afhalen. Voorheen hoefde alleen de schoonmaakkosten door de cruisereizigers vergoed te worden. Als extra maatregel kunnen de cruisepassagiers in de toekomst wellicht geweigerd worden om weer met Carnival mee te gaan. 

Carnival staat alleen roken toe in aangewezen gebieden binnen en buiten. Binnen mag het alleen in de casino’s en jazzclub/nachtclubs.  Buiten zijn er aangewezen gedeelte van het buitendek waar gerookt kan worden.

Kijk voor het rookbeleid van andere rederijen hier.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.