MSC Cruises en voetbalclub Chelsea zoeken samenwerking op

MSC Cruises en de Britse voetbalclub Chelsea zijn een samenwerkingsverband aangegaan waarmee MSC Cruises een officiële Premier League partner is geworden. MSC Cruises wil de focus leggen op Groot-Brittannië en Ierland en hiermee hoopt ze dit te bereiken.
 
De samenwerking met Chelsea begint in een week waarin net de 100-dagen countdown gestart is voor de nieuwe MSC Bellissima die op 2 maart 2019 in Southampton gedoopt zal worden. Het cruiseschip zal als eerste schip profiteren van de samenwerking omdat er door Chelsea spelers gesigneerde memorabilia tentoongesteld zullen worden in de Britse pub aan boord. Uiteraard zullen vertegenwoordigers van de voetbalclub de naamceremonie van de MSC Bellissima bijwonen. 
 
De multi-miljoenen kostende samenwerking duurt 2,5 jaar van januari 2019 tot juni 2021.
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.