Nieuwe Mein Schiff 2 bezig aan eerste proefvaart

Met nog minder dan 80 dagen te gaan tot haar doop in Lissabon is de toekomstige Mein Schiff 2 bezig aan haar eerste proefvaart. Maandag vertrok het nieuwe cruiseschip van de Duitse cruisemaatschappij TUI Cruises vanaf de scheepswerf Meyer Turku in het Finse Turku voor nautische en technische testen op de Oostzee. Vrijdag wordt de Mein Schiff 2 weer terug verwacht aan de afbouwkade.

Ondertussen wordt aan boord verder gewerkt om de inrichting op tijd op orde te hebben. Op 3 februari staat immers al de eerste 12-daagse doopreis van het Duitse Bremerhaven naar Gran Canaria op het programma. Aansluitend start vanaf 15 februari een reeks van 7-daagse inaugurele cruises van en naar Gran Canaria.

Cruises op de nieuwe Mein Schiff 2 zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!