MSC Cruises neemt belang in Italiaanse cruiseterminal van Triëst

MSC Cruises heeft bevestigd dat zij een groot belang heeft gekregen in de holding van de cruiseterminal van Triëst, in het Noorden van Italië. MSC Cruises zou van de stad graag een thuishaven willen maken in de zomer van 2020. Vlakbij Triëst wordt in de Fincantieri werf aldaar een groot aantal nieuwe schepen gebouwd. Afgelopen jaar zagen daar de MSC Seaview en MSC Seaside het levenslicht. 

De cruiseterminal Trieste Terminal Passeggeri (TTP) ligt nabij het grote plein van de stad. MSC heeft verder nog geen plannen bekendgemaakt wat er verbeterd of aangepast zal worden. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “MSC Cruises neemt belang in Italiaanse cruiseterminal van Triëst

  • 27 november 2018 om 21:14
    Permalink

    Zo geweldig zijn.

  • 3 december 2018 om 10:42
    Permalink

    Dit zou de perfecte uitvalsbasis kunnen worden voor de Fantasia, Meraviglia en Seaside classe schepen naar de Oostelijke Middellandse zee. Vertrekken uit Venetië is zelfs met met een veel kleiner midsize cruiseschip adembenemend en onvergetelijk mooi maar veel te nefast voor de stad zelf.

Reacties zijn gesloten.