MSC Cruises neemt belang in Italiaanse cruiseterminal van Triëst

MSC Cruises heeft bevestigd dat zij een groot belang heeft gekregen in de holding van de cruiseterminal van Triëst, in het Noorden van Italië. MSC Cruises zou van de stad graag een thuishaven willen maken in de zomer van 2020. Vlakbij Triëst wordt in de Fincantieri werf aldaar een groot aantal nieuwe schepen gebouwd. Afgelopen jaar zagen daar de MSC Seaview en MSC Seaside het levenslicht. 

De cruiseterminal Trieste Terminal Passeggeri (TTP) ligt nabij het grote plein van de stad. MSC heeft verder nog geen plannen bekendgemaakt wat er verbeterd of aangepast zal worden. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “MSC Cruises neemt belang in Italiaanse cruiseterminal van Triëst

  • 27 november 2018 om 21:14
    Permalink

    Zo geweldig zijn.

  • 3 december 2018 om 10:42
    Permalink

    Dit zou de perfecte uitvalsbasis kunnen worden voor de Fantasia, Meraviglia en Seaside classe schepen naar de Oostelijke Middellandse zee. Vertrekken uit Venetië is zelfs met met een veel kleiner midsize cruiseschip adembenemend en onvergetelijk mooi maar veel te nefast voor de stad zelf.

Reacties zijn gesloten.