Trampolines op nieuwe Carnival Panorama

Op de nieuwe Carnival Panorama die in december 2019 in de vaart zal komen, bouwt Carnival een trampoline gebied. Het SkyZone trampoline park wordt op dek 6 en 7 gesitueerd. Het gebied van ongeveer 280 m2 omvat 12 verschillende trampolines. Daarnaast vind je er een klimwand en andere sportieve klim-elementen. De SkyZone bevindt zich op de plek van het IMAX theater op de Carnival Vista en Carnival Horizon.

De ruimte biedt ook fitness lessen aan voor alle niveaus, speciale activiteiten voor families met kleine kinderen en basketbal. ’s Avonds kunnen er blacklight feesten worden gehouden.

Ter ere van de onthulling van de SkyZone en het nieuwe schip, zal in de beroemde Rose Bowl Parade op 1 januari 2019 in Pasadena (Californië) een bloemenpraalwagen meerijden met onder andere de kenmerkende rode en blauwe Carnival schoorsteen, een water park en een trampoline.

Het derde cruiseschip in de Vista-klasse krijgt in 2019 het Amerikaanse Long Beach (Californië, Westkust USA) als thuishaven. Het wordt het eerste nieuwe Carnival schip sinds 20 jaar dat in Zuid-Californië wordt gestationeerd. De Panorama gaat 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera maken.

Cruises zijn alvast boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.