Overdracht Nieuw Statendam donderdag live op internet te volgen

Aanstaande donderdag 29 november vindt op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera nabij Venetië de overdracht plaats van het nieuwe cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam. Het zusterschip van de Koningsdam en tweede schip uit de Pinnacle-klasse wordt om 11:00 uur overgedragen. De feestelijke ceremonie kan live gevold worden op de YouTube-pagina van de Italiaanse scheepsbouwer. Na de overdracht zet de Nieuw Statendam, volgens de huidige planning, vrijdag koers naar Venetië waar het de nacht zal doorbrengen.

Op woensdag 5 december 2018 begint de Nieuw Statendam aan haar officiële maiden voyage, een 15-daagse transatlantische cruise van Civitavecchia naar Fort Lauderdale. Cruisereiziger Marco vaart tijdens de eerste cruise tot Malaga mee en zal onderweg via de website, Facebook, Twitter en Instagram live verslag doen van alle (nieuwe) faciliteiten aan boord.

Wil jij in haar inaugurele jaar met de Nieuw Statendam varen? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.