Kelly Craighead benoemd tot Cruise Lines International Association President en CEO

Cruise Lines International Association (CLIA) heeft vandaag aangekondigd dat Kelly Craighead is benoemd als President en Chief Executive Officer (CEO) met ingang van 1 januari 2019. Craighead neemt de rol over van Cindy D’Aoust, die in juli van dit jaar haar voornemen bekend maakte om aan het einde van het jaar de CLIA te verlaten.

Craighead heeft meer dan 15 jaar ervaring in de publieke en private sector, onlangs diende ze als plaatsvervangend adjunct-secretaris voor reizen en toerisme in het Amerikaanse Ministerie van Handel. 

“Ik ben zeer verheugd dat Kelly zich bij CLIA zal aansluiten om de wereldwijde cruise-industrie te ondersteunen tijdens deze gouden periode van cruisen. Haar uitgebreide ervaring in de reiswereld, gecombineerd met haar leiderschapskwaliteiten en resultaatgerichtheid, zijn ongeëvenaard. Het is een spannende tijd voor onze branche, met veel mogelijkheden en ik kijk ernaar uit om de komende jaren met Kelly samen te werken, ” zei Arnold Donald, Global CLIA Chairman en President & CEO van Carnival Corporation & PLC.

In de rol van president en CEO zal Craighead het wereldwijde team van CLIA leiden, dat zich bezighoudt met het verenigen, vertegenwoordigen, verdedigen en promoten van de gemeenschappelijke belangen van de leden van de organisatie en de wereldwijde cruise-industrie. Een van haar topprioriteiten is om de grote toegevoegde waarde van cruisereizen te blijven delen – waardoor het de beste vakantiekeuze kan zijn voor elke reiziger over de hele wereld.

“De vraag naar cruises vertoont een sterke groei, waardoor de cruisebranche een cruciale partner is voor locaties, regio’s en landen over de hele wereld”, aldus Craighead. “Ik ben verheugd om lid te worden van zo’n sterke en gerespecteerde organisatie op een belangrijk moment voor de industrie. Ik kijk er naar uit om te luisteren, te leren en de behoeften van onze leden beter te begrijpen en voort te bouwen op de sterke basis die er nu is.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)