Carnival Legend in 2020 naar Europa in zomermaanden

Carnival Legend van Carnival Cruise Line zal in 2020 naar Europa gebracht worden om diverse routes te gaan varen in 14 landen en 34 verschillende havens. Het cruiseschip (2002, ca. 2100 passagiers) zal Noorwegen, Schotland, Ierland, Groenland en IJsland in Noord-Europa bezoeken en Kroatië, Portugal en Griekenland in de Middellandse Zee.

“We hebben een programma van Europese cruises samengesteld, die enerzijds niet vaak bezochte bestemmingen omvat en anderzijds een aantal van de meest populaire havensteden.” aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line.

Eerder maakte Carnival bekend dat ook de Carnival Radiance, de ex-Carnival Victory na haar droogdok  in 2020 even in Europa blijft om daarna terug te keren naar Amerika. Deze afvaarten staan vanaf april 2020 gepland na een droogdokperiode in het Spaanse Cadiz. Na de 200 miljoen dollar kostende upgrade volgt eerst een 10-daagse cruise vanuit Barcelona. Aansluitend staan een 9- en 12-daagse trip op het programma met stops in Italië, Frankrijk, Kroatië, Griekenland, Malta en Spanje.

De cruises van de Carnival Legend starten vanaf 3 juni met een transatlantische cruise vanuit New York naar Dover (aankomst 19 juni 2020). Daarna vaart het schip de volgende routes:

  • 9-daagse Noorse Fjorden rondreis vanuit Dover (19-28 juni) met Bergen, Olden, Molde, Trondheim, Alesund, en Stavanger,
  • 9-daagse route West-Europa(28 juni – 7 juli) van Dover naar Barcelona, met Le Havre, La Coruña (Spanje), Leixoes en Lissabon (Portugal), Gibraltar en Malaga.
  • 9- tot 12-daagse cruises tussen Venetië en Barcelona in de zomermaanden met onder andere Marseille, Livorno, Civitavecchia en Napels, Kotor, Corfoe, Valletta en Dubrovnik en Rijeka (Kroatië).
  • 16-daagse transatlantische cruise terug van Barcelona naar Tampa (30 oktober – 15 november) met Malaga, Funchal (Madeira), Santa Cruz de Tenerife, Antigua, en Amber Cove (Dominicaanse Republiek).

Europese cruises op de Carnival Legend zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer €650 (excl. havengelden) bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)