AIDAnova vanuit Eemshaven vertrokken voor derde testvaart

Het nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises AIDAnova is zondagavond rond 19:00 uur vanuit de Nederlandse Eemshaven vertrokken voor haar derde testvaart. Naar verwachting zal het eerste schip in de nieuwe Helios-klasse twee dagen op zee verblijven om diverse testen te ondergaan. Op dinsdag 4 december 2018 wordt ze weer terug verwacht in de Julianahaven. Waarschijnlijk zal dit de laatste zeetest zijn. Eerder kondigde scheepsbouwer Meyer Werft al aan dat de overdracht begin december zou plaatsvinden. De maiden voyage met de eerste passagiers aan boord staat op 19 december 2018 op het programma vanuit het Spaanse Tenerife.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “AIDAnova vanuit Eemshaven vertrokken voor derde testvaart

  • 3 december 2018 om 11:07
    Permalink

    Helaas voor jullie, maar ik vind de vernieuwde website geen verbetering. Ik lees steeds met mijn Samsung tablet maar de overzichtelijkheid is sterk verslechterd. Rommelige advertentie van de HAL bijvoorbeeld. Waar gaat die advertentie over? Volkomen onduidelijk. Graag jullie aandacht dus voor de tabletgebruiker. Jullie site lees ik al vele, vele jaren met veel plezier.
    Met vriendelijke groet,
    Jan Zellenrath

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.