Cruisereiziger.nl weer op koers na renovatie!

Welkom op de vernieuwde website van Cruisereiziger.nl! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om de website in een nieuw jasje te steken. Het is de grootste gedaantewisseling sinds de oprichting van de website in 2010. Het doel was om de website een meer eigentijdse look te geven o.a. door het gebruik van meer beeld en het hanteren van een overzichtelijkere en frisse lay-out. Ook het gebruikersvriendelijker maken van de website was een belangrijk punt, zodat deze goed werkt op zowel een groot beeldscherm als op een mobieltje. De komende dagen en weken zullen we nog druk bezig zijn om de puntjes op de i te zetten, maar ook om nieuwe features toe te voegen.

Met een gloednieuwe website kan het natuurlijk altijd gebeuren dat iets nog niet helemaal goed staat, of dat iets niet lijkt te werken zoals het hoort. Ben je iets tegengekomen? Laat het ons dan vooral weten! Dat kan via reactie onder dit bericht of via e-mail naar info@cruisereiziger.nl. Heb je andere suggesties of ideeën dan zijn die uiteraard ook van harte welkom.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Cruisereiziger.nl weer op koers na renovatie!

 • 3 december 2018 om 12:53
  Permalink

  Ja , daar is de vernieuwde website, veel over gesproken en dan…. Geweldig.
  Van Harte Gefeliciteerd Marco en Miriam met deze prachtige kleurige website.
  groetjes Aad

  • 5 december 2018 om 00:12
   Permalink

   Dankjewel Aad! Tot snel weer een keer?! Groetjes Miriam

Reacties zijn gesloten.