Regent Seven Seas Cruises opent Pool Grill voor informeel diner

Regent Seven Seas Cruises heeft twee nieuwigheden aangekondigd in de gastbeleving aan boord. Deze verbeteringen werden aangedragen door de gasten zelf: de opening van de ‘pool grill’ voor een ontspannen diner in de buitenlucht en de mogelijkheid voor gasten om gebruik te maken van het boordtegoed voorafgaand aan de cruise.

Diner bij zonsondergang aan het zwembad

Gasten van Regent Seven Seas Cruises hebben voorgesteld om een informele dinerervaring te creëren die meer ontspannen is na bijvoorbeeld een dag vol excursies. De rederij serveert vanaf nu elke avond een diner in de open lucht bij de ‘pool grills’ op alle vier de schepen. Ondanks de ongedwongen ambiance is er niets simpels aan het ‘pool grill menu’ van Regent Seven Seas Cruises. Het menu bestaat uit heerlijk gegrilde steaks, hamburgers, verse zeevruchten, sandwiches en salades, met uiteraard bediening aan tafel. De dresscode is casual.

“Elke gast heeft een andere definitie van luxe,” zegt President en CEO van Regent Seven Seas Cruises, Jason Montague. “Voor sommigen betekent luxe het kunnen genieten van de beste diners in een informele setting, terwijl ze kijken naar de zonsondergang midden op de oceaan. Het serveren van het diner bij de ‘pool grill’ is een extra stap die we maken in het leveren van een persoonlijke ervaring aan alle gasten.”

Boordtegoed kan nu vóór vertrek worden gebruikt

Ook op basis van gastaanbevelingen maakt Regent Seven Seas Cruises het nu mogelijk dat gasten al voorafgaand aan vertrek toegang hebben tot het boordtegoed, dat ze eventueel al cadeau hebben gekregen. Te beginnen met reizen die vertrekken op of na 1 mei 2019, kunnen gasten hun boordtegoed gebruiken voor bijvoorbeeld activiteiten en excursies voordat ze aan boord gaan. Zoals de Regent Choice Shore Excursions, en Executive Collection Private Car Tours die in de gehele vloot beschikbaar zijn of Culinary Arts Kitchen Classes aan boord van Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer.

De ultieme luxe cruises van Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.