Carnival Corporation zal nieuwste cruiseterminal van Tenerife beheren

Carnival Corporation heeft bekend gemaakt dat zij de nieuwste terminal van Santa Cruz de Tenerife zullen gaan beheren. De cruiseterminal kan onder andere ‘groene’ cruiseschepen zoals de gloednieuwe AIDAnova ontvangen dat op LNG (vloeibaar aardgas) vaart. 

Santa Cruz de Tenerife is met 617.987 cruisereizigers in 2017 één van de drukst bezochte havens van de 7 Canarische Eilanden. Voor Carnival Corporation is Santa Cruz de Tenerife de derde Spaanse cruiseterminal die zij beheren. In Barcelona hebben zij twee cruiseterminals. Zeven merken van Carnival Corporation maken regelmatig stops in Tenerife, zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Cunard, Holland America Line, Princess Cruises, Seabourn en het Britse P&O Cruises.   In 2018 verwachten ze 300.000 passagiers naar Tenerife te brengen met 130 aankomsten door 31 verschillende cruiseschepen.

De havenautoriteiten van Tenerife willen met deze langdurige samenwerking de voordelen uit te breiden naar de andere havens van Tenerife;  Santa Cruz de La Palma, San Sebastián de La Gomera, La Estaca in El Hierro en Los Cristianos in Tenerife.

Wil je ook naar Tenerife? Kijk eens bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.