Cruisereiziger
Cruiseterminal

Carnival Corporation zal nieuwste cruiseterminal van Tenerife beheren

Carnival Corporation heeft bekend gemaakt dat zij de nieuwste terminal van Santa Cruz de Tenerife zullen gaan beheren. De cruiseterminal kan onder andere ‘groene’ cruiseschepen zoals de gloednieuwe AIDAnova ontvangen dat op LNG (vloeibaar aardgas) vaart.

Santa Cruz de Tenerife is met 617.987 cruisereizigers in 2017 één van de drukst bezochte havens van de 7 Canarische Eilanden. Voor Carnival Corporation is Santa Cruz de Tenerife de derde Spaanse cruiseterminal die zij beheren. In Barcelona hebben zij twee cruiseterminals. Zeven merken van Carnival Corporation maken regelmatig stops in Tenerife, zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Cunard, Holland America Line, Princess Cruises, Seabourn en het Britse P&O Cruises.   In 2018 verwachten ze 300.000 passagiers naar Tenerife te brengen met 130 aankomsten door 31 verschillende cruiseschepen.

De havenautoriteiten van Tenerife willen met deze langdurige samenwerking de voordelen uit te breiden naar de andere havens van Tenerife;  Santa Cruz de La Palma, San Sebastián de La Gomera, La Estaca in El Hierro en Los Cristianos in Tenerife.

Wil je ook naar Tenerife? Kijk eens bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)