Tweede schip Princess Cruises klaar voor PrincessMedallion

Princess Cruises heeft aangekondigd dat haar tweede schip, het 3.560 gasten tellende schip Regal Princess, klaar is voor de ‘PrincessMedallion’. Vanaf 17 februari 2019 hebben alle gasten aan boord van de Regal Princess volledig toegang tot dit programma tijdens hun cruise in het Caribisch gebied.

De draagbare medaille, formaat van een euromunt, werkt volledig automatisch en heeft geen zichtbare technologie zoals een aan- en uitknop of oplaadfunctie.

Enkele mogelijkheden van de medaille:
– Snellere in-en ontscheping bij de havens
– Sleutelloos toegang tot de hut
– Sterk verbeterde interactie tussen bemanning en gasten, doordat het personeel weet wat de voorkeuren qua eten en drinken zijn van de passagier
– OceanCompass helpt de gasten eenvoudig hun familie en vrienden te lokaliseren en de juiste route aan boord te vinden
– Een real-time kijkje op de bestemmingen via portals aan boord
– Toegang tot het interactieve entertainment aan boord

De 3140 gasten tellende Caribbean Princess is het eerste schip met volledig Medallion toegang. Zij is het volledige jaar gestationeerd in de Cariben.

“We hebben uitstekende feedback ontvangen zowel van onze gasten als het personeel die de Medallion hebben ervaren op de Caribbean Princess”, aldus Tony Roberts, vice president van Princess Cruises Europa. “De meer gepersonaliseerde service die wij nu kunnen bieden komt onze gasten ten goede vanaf het moment dat zij voet aan boord zetten. De Medallion verbetert zoveel; van snelle inscheping tot in contact blijven met vrienden en familie, van de weg vinden aan boord tot drankjes bestellen”.

De Medallion is in 2017 onthuld door Arnold Donald, CEO van de Carnival Corporation. Het programma zal gefaseerd worden uitgebreid over de gehele Princess Cruises vloot.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)