Opgefriste MSC Armonia aangekomen in Miami voor Cuba-cruises

Het cruiseschip MSC Armonia voor MSC Cruises is gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Miami. Vanuit Zuid-Florida gaat het vanaf vandaag de komende jaren 8-daagse cruises varen naar de Caribbean. Daarbij zal het o.a. Cuba aan gaan doen. Hoofdstad Havana wordt bezocht inclusief overnachting, van zaterdag op zondag. Op zaterdagavond zullen lokale musici aan boord komen om de passagiers kennis te laten maken met Cubaanse muziek.

Andere tropische bestemmingen die standaard op het programma staan zijn Montego Bay (Jamaica), George Town (Kaaiman Eilanden) en Cozumel (Mexico). Het gaat om een compleet nieuwe route voor de Mediterraanse cruisemaatschappij vanuit Miami. De MSC Armonia voegt zich in PortMiami bij de MSC Seaside en de MSC Divina.

Voor haar aankomst in Miami verbleef de MSC Armonia in droogdok op de Grand Bahama scheepswerf van Freeport. Daar werd het o.a. uitgerust met een nieuw specialiteitenrestaurant ‘Surf & Turf’ Restaurant, een nieuwe Havana haven bar waar diverse Mojito cocktails verkrijgbaar zullen zijn en nieuw entertainment in het La Fenice Theatre.

Wil jij nog het authentieke Cuba ontdekken? Wacht dan niet en vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​