Record voor PortMiami: 52.000 passagiers op 1 dag

PortMiami heeft zondag aan het begin van haar 2018-2019 cruiseseizoen gelijk een record gebroken. In 1 dag tijd kwamen er 52.000 cruisepassagiers aan in ‘The Cruise Capital of the World’. De populaire haven in Florida verwelkomde maar liefst 9 cruiseschepen: Carnival Horizon, Carnival Magic, Disney Magic, San Gwann (ferry), MSC Divina, Norwegian Getaway, Riviera, Empress of the Seas en Allure of the Seas.

PortMiami is de thuishaven van de grootste cruisemaatschappijen ter wereld. Afgelopen jaar onthaalde het maar liefst 5,6 miljoen cruisepassagiers. ‘We ontvangen iedereen met open armen en met een glimlach. We zijn helemaal klaar voor het nieuwe cruiseseizoen’, aldus Rebeca Sosa, president van de Miami-Dade Committee on Tourism and Economic Development, in een eerste reactie op het bereiken van deze nieuwe mijlpaal.

Geïnteresseerd in een cruise vanuit Miami? Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.