Ontdek de lokale cultuur met nieuwe excursies Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft bekendgemaakt twee innovaties aan te bieden op het gebied van excursies aan land. Dit biedt gasten de meest op maat gemaakte ervaringen op bestemmingen over de hele wereld. De Go Local Tours en Regent Choice small group tours laten gasten kennismaken met de lokale cultuur van de desbetreffende bestemming.

Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises, zegt: “De wens van onze gasten om te leren over de mensen, culturen en natuurwonderen is de inspiratie geweest voor de Go Local Tours. Deze speciale tours maken het mogelijk een bestemming echt te leren kennen. Het feit dat veel gasten terugkeren naar dezelfde havens maakt het voor ons belangrijk om unieke en authentieke ervaringen aan te kunnen bieden. Deze lokale ervaringen worden uitzonderlijk”.

Go Local Tours
Gasten van Regent Seven Seas Cruises hebben met deze tours de mogelijkheid om de cultuur van een bestemming van dichtbij te ervaren. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een dag door te brengen op een geitenboerderij gerund door een familie op het platteland van Andalusia en te leren hoe al generatielang kaas wordt gemaakt, om te vissen met de bewoners van Portofino of te kijken hoe getalenteerde artiesten te werk gaan in de studio’s van Palma de Mallorca. Gasten ervaren de wereld door de ogen van de bevolking en zien het allerbeste van hun favoriete plekken op de bestemming.

Het duurde zeven maanden om 122 lokale ervaringen samen te stellen waarvan bijna 50 zijn inbegrepen in de FREE Unlimited Shore Excursions. Go Local Tours zijn te boeken op Middellandse Zee en Noord Europa cruises van 2019, en op cruises in 2019 die Buenos Aires, Argentinië, Uruguay of Montevideo bezoeken. Voorbeelden van Go Local Tours zijn:

Spanje – Bezoek het bergdorpje Alfarnate in de provincie Málaga in Andalusië. Hier neemt een lokale gids mensen mee naar de dorpswinkeltjes om hen te kennis te laten maken met lokale ambachtsmannen. De volgende halte is de nabijgelegen stad Alfarnatejo, waar gasten genieten van een glas lokale wijn in een oud, gerestaureerd huis, waarna een gastheer hen meeneemt naar zijn eigen huis voor een traditioneel Spaanse lunch en een introductie aan de Spaanse gastronomische cultuur.

Finland – Gasten ervaren het unieke en prachtige Helsinki. Begin de dag met een bezoek aan de populairste voedselmarkt, Kauppahalli, en proef verschillende lokale vis, vleessoorten en kazen. Hierna pakken gasten de tram naar Kamppi Centre om de twee beroemdste Finse supermarkten te bezoeken, waarna ze naar het ondergrondse busstation gaan dat Helsinki verbindt met omliggende steden. Nog een verdieping lager pakken gasten de metro naar de Hakaniemi Market Hall voor een tour. De tour eindigt met een typisch Finse snack en een ontspannende wandeling door Kaivopuisto, het oudste en meest bekende park in Helsinki.

Griekenland – Bezoek het klooster van Agia Irini, ten zuiden van Heraklion en vlakbij het traditionele dropje Kroussonas. Dit vrouwenklooster is een van de oudste op Kreta. Na de tour worden er handgemaakte zoetigheden aangeboden door de nonnen. In Kroussonas bezoeken gasten de traditionele Kretenzische schoenmaker, Stivania, en krijgen ze een tour in de oudste bakkerszaak van het dorp. Een gastheer introduceert de bezoekers aan traditionele Kretenzische muziek, gepaard met een les volksdansen, zoals de Ballos. De demonstratie laat ook zien hoe families kaas prepareren en Kretenzische kaastaarten maken. Hierna worden gasten getrakteerd op een olijfolie- en wijnproeverij en krijgen ze een demonstratie Kretenzische weefkunst. Aan het einde van de tour wordt een traditioneel Kretenzische lunch geserveerd.

Regent Choice small group tours
In 2009 introduceerde Regent Seven Seas Cruises FREE Unlimited Shore Excursions. Regent Choice small group tours zijn kleinere versies van de FREE Unlimited Shore Excursions en Regent Choice tours. Met een groep van maximaal 16 passagiers is er ruimte voor een persoonlijkere ervaring. Deze excursies zijn samengesteld om de interesses en passies van de reizigers aan te spreken, zoals eten en wijn of kunst en architectuur. Daarbij geven ze toegang tot UNESCO werelderfgoederen.

Ongeveer 250 excursies op Middellandse Zee en Noord Europa reizen in 2019 worden aangeboden als Regent Choice small group tours.

Jason Montague zegt: “Stel de intimiteit voor van een tour met maar 15 anderen, lopend door de prachtige straten van Dubrovnik, terwijl je de unieke marmeren pleinen, hoge huizen, steile keistenen straten en fonteinen bewonderd, terwijl je diep in gesprek bent met je lokale gids. Tours met kleine groepen zorgen voor diepere, betekenisvollere gesprekken, interacties en ontdekkingen tijdens veel van onze populairste tours.”

Cruises van Regent Seven Seas Cruises zijn exclusief boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!