Norwegian Gem voor de eerste keer door Panamakanaal

Het cruiseschip Norwegian Gem vaart momenteel door het Panamakanaal als onderdeel van een 19-daagse cruise van New York naar Los Angeles. Het is het 10e cruiseschip van Norwegian Cruise Line dat via het 81 kilometer lange kanaal de overtocht maakt van de Caraïbische Zee met de Grote Oceaan. Tijdens deze bijzondere cruise worden ook nog eens 10 nieuwe havens aangedaan.

Onder de nieuwe havens die de Norwegian Gem dit seizoen aan zal doen behoren Oranjestad (Aruba), Kralendijk (Bonaire), Santa Marta en Cartagena (Colombia), Punteneras (Costa Rica), Willemstad (Curacao), Puerto Quetzal (Guatemala), Los Angeles, Manzanillo, Mazatlan, Puerto Vallarta, Cabo San Lucas (Mexico) en Corinto (Nicaragua).

‘We zijn blij om nog een van onze ongelooflijke schepen aan de westkust te laten zien Onze gasten krijgen daardoor de kans om onze vloot te ervaren en te genieten van de vrijheid en flexibiliteit waar het cruisen met Norwegian voor staat’, aldus Andy Stuart, president en CEO van Norwegian Cruise Line.

Wil jij naar deze nieuwe bestemmingen varen met de Norwegian Gem? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)