Nieuwe editie Cruise & Style magazine verkrijgbaar

De nieuwste uitgave van het Cruise & Style 2019-2020 is vanaf nu weer verkrijgbaar. Het enige glossy cruisetijdschrift in de Benelux biedt dit jaar maar liefst 180 pagina’s. Het magazine bevat waardevolle tips om op cruise te gaan, meer dan 10 uitgebreide bestemmingenreportages zoals over de Middellandse Zee, Noorse fjorden, IJsland, Alaska, Japan en Dubai. Daarnaast lees je over expeditie en rivier cruises en eerste cruise-ervaringen.

Cruise & Style 2018-2019 is te koop bij onder andere AKO en Bruna voor €6,95. De uitgave is tevens verkrijgbaar op de Vakantiebeurs van 10 t/m 13 januari 2019 in Utrecht in hal 11 bij het Cruise paviljoen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)