Cruisereiziger
Eten en drinken

Holland America Line introduceert exclusieve Rotterdam 1873 koffie

Passagiers van Holland America Line kunnen vanaf heden aan boord van alle cruiseschepen in de vloot genieten van een speciale koffiemix die exclusief is gecreeerd voor de rederij door de Nederlandse koffiebrander Beukenhorst Koffie. De samenwerking heeft geleid tot de introductie van Rotterdam 1873, een in kleine porties gebrande koffiemelange die een eerbetoon is aan de ‘legendarische luxe’ van Holland America Line.

Vernoemd naar de stad en het jaar waarin Holland America Line werd opgericht is Rotterdam 1873 een rijke koffiemelange van de beste Indonesische en Midden- en Zuid-Amerikaanse Arabica koffiebonen. Rotterdam 1873 is overal aan boord verkrijgbaar. Daarnaast kunnen cruisereizigers in het Explorations Cafe en Grand Dutch Cafe een gewone of cafeinevrije zak bonen van Rotterdam 1873 kopen om als souvenir mee naar huis te nemen.

“Beukenhorst Koffie werkt al vele jaren samen met Holland America Line en het was een geweldige kans om samen een gepersonaliseerde, premium koffie te creëren die slechts in kleine partijen geroosterd wordt,” aldus Hans Wiggemans, medeoprichter van Beukenhorst Coffee USA Inc. “We hopen dat gasten elke keer terugdenken aan hun Holland America cruise als zij thuis genieten van een kopje Rotterdam 1873 koffie.”

‘Als een innovator op het gebied van premium-cruisen is Holland America Line continu op zoek naar het creeeren van unieke ervaringen. We zijn dan ook blij dat we de eerste cruisemaatschappij zijn die onze eigen speciale koffiesoort introduceren, waar gasten niet alleen aan boord van kunnen genieten, maar ook mee naar huis kunnen nemen. Met Rotterdam 1873 hebben we een luxe koffie gecreëerd die alleen op onze schepen beschikbaar is en die in trek zal zijn bij onze gasten vanwege haar rijke smaak en premium-kwaliteit’, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line.

Rotterdam 1873 wordt vers in kleine porties geroosterd in de dependance van Beukenhorst Koffie in de Verenigde Staten en daarvandaan geleverd aan de schepen. Holland America Line serveert al meer dan 20 jaar Beukenhorst Koffie, geïmporteerd uit Nederland, in het Lido Market, Dining Room en andere locaties waar gratis koffie wordt geserveerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!