Paul Nuyens krijgt leiding over CLIA voor Nederland, België en Frankrijk

CLIA, de internationale brancheorganisatie van cruiserederijen, heeft Paul Nuyens aangesteld om haar activiteiten in Nederland, België en Frankrijk te gaan leiden. Hij wordt verantwoordelijk voor het bevorderen van de cruiseactiviteiten in de business (reisbureau’s). Tevens zal hij een sleutelrol gaan spelen bij het betrekken van belangrijke belanghebbenden in Nederland, België en Frankrijk waaronder cruisemaatschappijen en cruisehavens in het bredere werk van de vereniging. Nuyens neemt deze positie over van de Fransman Lacarrière die in november 2018 de CLIA verliet.

De afgelopen jaren bekleedde Paul Nuyens  (vanaf 2010-2015) de functie van director business development bij SeaDream Yacht Club. En vanaf 2015 tot 2018 was hij voor Carnival Cruise Line de business developmanager voor de Benelux, Duitsland, Italië, Israël, Rusland en Japan.

Bron: Travmagazine

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.