Paul Nuyens krijgt leiding over CLIA voor Nederland, België en Frankrijk

CLIA, de internationale brancheorganisatie van cruiserederijen, heeft Paul Nuyens aangesteld om haar activiteiten in Nederland, België en Frankrijk te gaan leiden. Hij wordt verantwoordelijk voor het bevorderen van de cruiseactiviteiten in de business (reisbureau’s). Tevens zal hij een sleutelrol gaan spelen bij het betrekken van belangrijke belanghebbenden in Nederland, België en Frankrijk waaronder cruisemaatschappijen en cruisehavens in het bredere werk van de vereniging. Nuyens neemt deze positie over van de Fransman Lacarrière die in november 2018 de CLIA verliet.

De afgelopen jaren bekleedde Paul Nuyens  (vanaf 2010-2015) de functie van director business development bij SeaDream Yacht Club. En vanaf 2015 tot 2018 was hij voor Carnival Cruise Line de business developmanager voor de Benelux, Duitsland, Italië, Israël, Rusland en Japan.

Bron: Travmagazine

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)