Paul Nuyens krijgt leiding over CLIA voor Nederland, België en Frankrijk

CLIA, de internationale brancheorganisatie van cruiserederijen, heeft Paul Nuyens aangesteld om haar activiteiten in Nederland, België en Frankrijk te gaan leiden. Hij wordt verantwoordelijk voor het bevorderen van de cruiseactiviteiten in de business (reisbureau’s). Tevens zal hij een sleutelrol gaan spelen bij het betrekken van belangrijke belanghebbenden in Nederland, België en Frankrijk waaronder cruisemaatschappijen en cruisehavens in het bredere werk van de vereniging. Nuyens neemt deze positie over van de Fransman Lacarrière die in november 2018 de CLIA verliet.

De afgelopen jaren bekleedde Paul Nuyens  (vanaf 2010-2015) de functie van director business development bij SeaDream Yacht Club. En vanaf 2015 tot 2018 was hij voor Carnival Cruise Line de business developmanager voor de Benelux, Duitsland, Italië, Israël, Rusland en Japan.

Bron: Travmagazine

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.