SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club vormt met twee 112-gasten tellende jachten, de SeaDream I en SeaDream II, een unieke ervaring. De boetiekrederij spreekt zelf niet van Cruising maar van Yachting.

De ultra luxe jachten bieden veel service. Ruim 95 gasten op 112 gasten betekent bijna een 1 op 1  verzorging. Een persoonlijke service staat voorop. De jachten worden enorm gewaardeerd. De Berlitz Ocean Cruising and Cruise Ships Guide heeft de jachten SeaDream I en II jaarlijks en ook in 2011 als de top Boutique Ships (50-200 personen) in de wereld bekroond. De jachten zijn voorzien van teakhouten dekken, bijzondere Balinese bedden waar je zelfs ‘s nachts romantisch kan overnachten, een spa met fitness, bibliotheek, golfsimulator, zwembad en vele bars.

SeaDream biedt een all-inclusive concept. Alle gastronomische maaltijden, wijn bij de lunch en diner, open bar met geselecteerde premium-merken, fooien en gebruik van mountainbikes (aan boord aanwezig) en watersporten onder andere vanaf het watersport marina zijn inclusief.

De accommodaties op de jachten zijn buitenhutten, dus zonder balkon. Ze bieden veel extra’s zoals een iPod Docking Station, een gevulde koelkast, dvd/cd speler, badjassen en zelfs gepersonaliseerd briefpapier. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Cruises van Seadream zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravelstore

 

De vloot bestaat uit:

 


Reacties zijn gesloten.