Cruisereiziger

SeaDream Yacht Club

Seadream

Yachtcruising bij
SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club biedt met twee 112-gasten tellende jachten, de SeaDream I en SeaDream II, een unieke ervaring.

De ultra luxe jachten bieden veel service en zijn het neusje van de zalm voor het beleven van een boutique cruise. De rederij heeft als slogan dan ook “It’s Yachting, Not Cruising”. Met een crew van 95 op maximaal 112 gasten is de ratio zo goed als 1 op 1.  Een joviale en persoonlijke service staat bij SeaDream voorop en geeft je het gevoel alsof je op een privé jacht meevaart.

De twee jachten zijn voorzien van teakhouten dekken met op het zonnedek Balinese bedden waar je ‘s nachts romantisch kunt overnachten. Het ontbreekt je aan niets tijdens je cruise met een uitmuntend culinair aanbod, een Top of the Yacht Bar, zwembad en bubbelbad, een spa met yoga en Tai Chi, fitness en een sauna. Verder zijn aan boord een bibliotheek, pianobar en een grote salon. 

SeaDream biedt een all-inclusive concept aan. Dit betekent dat alle gastronomische maaltijden, drankjes, fooien en 24 uur per dag room service inclusief zijn. Wil je sportief aan de slag? Het gebruik van mountainbikes (aan boord aanwezig), watersporten en water-attributen zijn inclusief.

De accommodaties bieden veel extra voorzieningen, waaronder 24 uur per dag roomservice. 

Cruises van Seadream boek je bij:

Yacht Cruise Company

De vloot bestaat uit:


Reacties zijn gesloten.