Cruisereiziger
Excursies

SeaDream kondigt National Geographic Tours aan

SeaDream Yacht Club heeft aangekondigd dat een samenwerking is aangegaan met een wereldwijde exploitant om in 2023 National Geographic Day Tours aan te bieden op 11 bestemmingen. Dit jaar worden ze beschikbaar op een aantal bekende mediterrane bestemmingen zoals Amalfi,  Corfu, Santorini of Sorrento. De excursies in een kleine groep zorgen ervoor dat SeaDream-gasten hun favoriete bestemmingen nog beter leren kennen.

“Bij SeaDream geloven we dat onze prachtige wereld uitnodigt om ontdekt en ervaren te worden. Daarom zijn we verheugd om onze gasten dichter bij onze mediterrane bestemmingen te brengen dan ooit tevoren”, aldus Andreas Brynestad van SeaDream Yacht Club.

Een aantal voorbeelden

Elke excursie biedt plaats aan 3 tot 26 gasten en is beschikbaar voor reeds geboekte SeaDream-reizigers. Elk behandelt een specifiek thema, zoals geschiedenis en erfgoed, fotografie, gastronomie en wijn, natuur en dieren in het wild en mensen en cultuur. Rondleidingen worden geleid door door National Geographic opgeleide (fotografie) gidsen, die alles weten van de geografie, geschiedenis en cultuur van het gebied.

  • MNAC: De geheimen van herstel. Beschikbaar op bepaalde mediterrane afvaarten in oktober en november 2023 die Barcelona aandoen. Reizigers zullen het Museum Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) bezoeken voor een exclusief bezoek aan het privérestauratiegebied, vergezeld door een van de museumrestauratoren.
  • Landschappen van Corfu – Fotografietour. Beschikbaar op bepaalde mediterrane afvaarten in juni en augustus 2023. Gasten bezoeken de meest pittoreske locaties van het eiland, waaronder het Kaiser William II-observatorium, het historische Paleokastritsa-klooster, La Grotta Jetty en het platteland van Corfio met een National Geographic-fotografiegids.
  • Koken met de Mujo-familie. Beschikbaar op bepaalde afvaarten in juni, juli en augustus die Dubrovnik aandoen, gasten worden ondergedompeld in het dagelijkse leven van de familie Mujo, een traditionele familie uit Lovorno Village, die gasten van National Geographic Day Tours exclusieve toegang geeft tot hun huis om inzicht te krijgen in lokale gebruiken , cultuur en tradities.
  • Funchal van verleden tot heden – Fotografietour. Beschikbaar tijdens bepaalde mei- en novembercruises. Je leert over de unieke fotografie-erfenis van het eiland Madeira door de ogen van een National Geographic-fotografiegids.
  • Invloedrijke vrouwen in Turkije – van verleden tot heden. Beschikbaar op geselecteerde reizen van juli en september 2023 naar Kusadasi, Turkije. Bezoekers ontdekken krachtige vrouwelijke figuren die de lokale Turkse samenleving door de eeuwen heen hebben beïnvloed.
  • Mykonos Traditie & Moderniteit – Fotografie Tour. Beschikbaar bij geselecteerde reizen in juni, juli en september naar dit Griekse eiland. Leer de geheimen van fotografie kennen met op maat gemaakte tips door een fotografiegids van National Geographic.
  • Een diepe duik in het oude Romeinse leven – Oplontis en Pompeii. Beschikbaar voor de meeste Italian Romance-afvaarten in augustus 2023 van Valletta naar Civitavecchia en cruises naar de kust van Amalfi en Sorrento. Gasten ontdekken oude steden en komen meer te weten komen over het dagelijkse leven van de oude Romeinen.
  • Bluetopia: een ervaring met mariene biologie. Op geselecteerde reisroutes voor Israël en Griekenland in juni en oktober 2023 die een bezoek brengen aan Rhodos, Griekenland. Je sluit je aan bij zeebioloog en oprichter van Bluetopia om meer te weten te komen over de duurzaamheid en het behoud van het mariene milieu en de biodiversiteit ervan.
  • Ontmoet de lokale bevolking op Santorini. Op geselecteerde routes van juni, juli, september en oktober 2023 die dit beroemde Griekse eiland aandoen. Twee lokale families van Santorini openen de deuren van hun huizen exclusief voor National Geographic Day Tours-reizigers. Ze vertellen hun verhalen over het leven en werken op het eiland Santorini voor generaties.
Bekijk de exclusieve SeaDream jachten voor slechts 112 gasten voor een ultieme luxe jacht ervaring:
Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)