Cruisereiziger
Aanbieding

Actie: Norwegian Cruise Line heft geen toeslag voor solo-reizigers

Norwegian Cruise Line heeft een geweldige aanbieding: gasten die alleen reizen hoeven bij geselecteerde last minute cruises en bepaalde hutten geen solo toeslag te betalen. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld:

  • Norwegian Gem op 15 april 2023 – transatlantische cruise van 16 dagen van New York naar Europa en de Middellandse Zee
  • Norwegian Breakaway op 20 april 2023 – transatlantische cruise van 17 van New York naar Europa

Voor veel andere cruises is de toeslag ook tijdelijk lager. Ook kan je bij Norwegian Cruise Line de bijzondere studio hutten voor 1 persoon – zonder solo toeslag – boeken op een groot aantal schepen. Bij deze hutten hoort de toegang tot een speciale lounge waar alleenreizende gasten elkaar kunnen ontmoeten en een hapje en drankje kunnen nemen.

Bekijk deze cruises bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Actie: Norwegian Cruise Line heft geen toeslag voor solo-reizigers

  • EINDELIJK een actie waar je als solo-reiziger, mooi woord, BLIJ van wordt en die navolging verdient !
    Je moet als solo reiziger toch al vaak “maritiem”blauw betalen om een cruise te betalen dat ten koste gaat van andere uitgaven zoals excursies en snuisterijen. Nu is de NCL actie tijdelijk, maar wat mij betreft mogen ze vaker mee voor de dag komen en kunnen alleen reizenden ook eens echt een cruise maken die niet alleen bij dromen is gebleven…

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger