Cruisereiziger

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line: de meeste keuze aan restaurants op zee

De Amerikaanse cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line heeft een vernieuwend cruiseconcept dat Freeystyle cruisen heet. Centraal staat dat de cruisereiziger zelf mag beslissen met wie hij dineert, waar hij dat doet en op welk tijdstip. Je hebt op de schepen van NCL dan ook de keuze uit meer dan 5-15 restaurants variërend van een teppanyaki tot Churrascaria, waar je elk moment ‘s avonds kan binnenlopen voor diner (de helft is inclusief, andere met toeslag). Je vindt er geen traditionele zittingen.

Indrukwekkend Entertainment

Het entertainment is op Amerikaanse leest: bingo’s, kunstveilingen, karaoke etc. Deze worden vaak aangekondigd via de intercom.

De nieuwste generatie schepen heeft vernieuwend entertainment en veel dinermogelijkheden. Trend is dat er voor steeds meer restaurants bijbetaald moet worden. Norwegian staat zeker bekend om haar vernieuwende ontwikkelingen de laatste jaren zoals een kartbaan en lasergamen.

Hutten: ook voor solo-reizigers

Hutten zijn net als het freestyle concept op de nieuwste schepen kleiner dan gemiddeld maar ze zijn wel vernieuwend. De Epic (2010) en alle schepen daarna hebben bijvoorbeeld single hutten, een lounge voor solo-gasten en een mooi kunstwerk op de boeg.

The Haven

Op een aantal schepen zijn aparte gedeelten gecreëerd voor suitegasten dat The Haven heet. Je vindt er o.a. een zwembad, lounge en restaurant.

De meeste gasten komen uit de Amerikaans sprekende landen, alhoewel steeds meer Europeanen ook de weg vinden naar Norwegian Cruise Line. Voor Nederlanders en Belgen geldt dat je kunt kiezen uit een all-inclusive boeking of een boeking inclusief fooien.

Wij genieten altijd erg van de vele restaurants aan boord van NCL! Je kunt werkelijk in talloze restaurants dineren, waar, wanneer en met wie je maar wilt. Heel flexibel dus! Boek zeker een inclusive-pakket bij je NCL cruise erbij, zodat je drankjes, wifi of diners gratis hebt. Dat is zeker het geld waard. – Miriam

Wij cruisten mee met Norwegian!

Lees snel wat wij er van vonden:

De vloot van Norwegian Cruise Line bestaat uit:

Cruises van Norwegian zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Mooie cruises van NCL

Helaas, geen resultaat. Kom snel een keertje terug.

 

 

Het laatste nieuws over Norwegian Cruise Line

 

Foto’s: Norwegian Cruise Line