Cruisereiziger
Thuishaven

Norwegian Viva maakt debuut in nieuwe thuishaven in Puerto Rico

Norwegian Viva, het tweede cruiseschip van Norwegian Cruise Line uit de Prima-klasse, heeft haar debuut gemaakt in haar nieuwe thuishaven in Puerto Rico. Het schip gaat vanuit San Juan tot april 2024 een seizoen lang Caribische afvaarten varen. Het wordt daardoor het nieuwste schip dat vanuit “La Isla del Encanto” gaat cruisen.

Norwegian Viva, dat onlangs werd gedoopt tijdens een groots evenement in Miami, vertrok vrijdag voor haar eerste 8-daagse Caribische reis die passagiers brengt naar de Britse Maagdeneilanden, Antiqua, St. Lucia, Barbados, St. Maarten en de Amerikaanse Maagdeneilanden. Het is een echte haven-intensieve cruise zonder zeedagen.

 

“We zijn verheugd om de Norwegian Viva naar Puerto Rico te brengen en onze gasten de mogelijkheid te bieden om dit opmerkelijke eiland te verkennen. Het is een perfecte centraal gelegen thuishaven die ons in staat stelt om hen naar enkele van de mooiste en cultureel rijkste bestemmingen in het Caribisch gebied te brengen”, zegt David J. Herrera, President van Norwegian Cruise Line. “De komst van Norwegian Viva naar San Juan is een nieuwe mijlpaal in ons streven om de beste cruise-ervaringen in zijn klasse te bieden, met havenintensieve routes die onze gasten de beste waarde voor hun droomvakantie bieden.”

In april 2024 zal Norwegian Viva terugkeren naar Europa voor een tweede seizoen met verschillende routes in het Middellandse Zeegebied en naar de Griekse eilanden.

Norwegian Viva is de tweede van zes schepen in de Prima-klasse en het zusterschip van de Norwegian Prima. De schepen in deze klasse bevatten het meest ruime ontwerp van de rederij tot nu toe en veel activiteiten aan boord, waaronder de Viva Speedway – de racebaan op drie niveaus. Norwegian Viva beschikt verder over de Indulge Food Hall met 11 eetgelegenheden, de snelste glijbanen op zee, The Drop and Rush en NCL’s duurzame cocktailbar, de Metropolitan Bar.

Interesse in cruisen met Norwegian Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

 CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Captain Cruise Corendon

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!