Cruisereiziger
Renovatie

[Update] Norwegian Joy komt maandag in droogdok in Rotterdam

Het cruiseschip Norwegian Joy van Norwegian Cruise Line arriveert maandag in Rotterdam voor een uitgebreide renovatie bij Damen Verolme. Het droogdok zal 3 weken in beslag gaan nemen. Er zal niet alleen regulier onderhoud plaatsvinden op het het Breakaway-Plus klasse schip. Ook het interieur zal uitgebreid onder handen worden genomen.

 

De Norwegian Joy werd om 08:30 uur in de Botlek verwacht. Het schip, dat in 2017 haar debuut maakte, is afkomstig uit Southampton waar het zondagmiddag vertrok. Storm Isha heeft de huidige planning echter in de war geschopt, waardoor het schip pas later (tijdstip nog onbekend) zal arriveren. De Joy verblijft tot 12 februari in Schiedam. Een dag later staat een 11-daagse trans-atlantische reis van Southampton naar Miami gepland.

Aansluitend zal het schip, dat oorspronkelijk werd gebouwd voor de Chinese markt, in maart 2024 beginnen aan 7-daagse rondreizen door de Caribbean vanuit Miami. In de zomer gaat het vanuit New York naar Bermuda varen.

Cruises met Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

 CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Captain Cruise Corendon

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!