Soepelere testvereisten bij SeaDream

De ultraluxe rederij SeaDream Yacht Club versoepelt de testvereisten voor haar gasten voor alle cruises. In de toekomst hoeven gasten niet langer hun vaccinatiestatus voor vertrek te bewijzen en zijn er ook geen testen meer aan boord verplicht. SeaDream zal blijven samenwerken met havens en bestemmingen om ervoor te zorgen dat aan de lokale vereisten wordt voldaan.

“Wij zijn van mening dat deze bijgewerkte protocollen niet alleen de reiservaring van gasten gemakkelijker en comfortabeler zullen maken en tevens optimale reisflexibiliteit zullen bieden, maar ook een nieuw seizoen zullen inluiden dat cruises door de Middellandse Zee en het Caribisch gebied zal herdefiniëren”, zegt Andreas Brynestad van SeaDream.

Om de gasten de grootst mogelijke veiligheid te kunnen bieden, is de gehele SeaDream crew volledig ingeënt en geboosterd. Al het personeel zal de strenge hygiëneprotocollen blijven volgen en tegelijkertijd dezelfde persoonlijke, bekroonde service bieden die SeaDream-gasten zo waarderen.

SeaDream blijft het beleid van de Cruise Lines International Association (CLIA) volgen om Covid-19 in te dammen. Aangezien sommige Mediterrane en Caribische bestemmingen nog steeds een bewijs van vaccinatiestatus en/of testen vereisen, adviseert SeaDream alle gasten om bij hun lokale autoriteiten, luchtvaartmaatschappijen en bestemmingslanden te informeren naar de meest actuele vereisten voor inkomende en uitgaande reizen.

Ga voor meer informatie over het huidige COVID-beleid van SeaDream naar https://seadream.com/health-safety-protocols/.

Boek je SeaDream cruise met één van haar 2 kleine jachten bij:

Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)