Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line is een Amerikaanse cruisemaatschappij met de grootste vloot. Carnival heeft echte ‘fun’ schepen. Levendige schepen waar op elk moment van de dag van alles te doen is. De schepen worden geclassificeerd met drie sterren tot vier sterren. De schepen zijn hooguit 20 jaar oud en elk jaar komt er wel een nieuw cruiseschip bij. Carnival vaart vooral bij de Noord – en Zuid Amerikaanse continenten. Inmiddels is elke zomer ook een Carnival schip in de Middellandse Zee te vinden.

Op de Carnival schepen mag alles en hoeft niets, dat blijkt ook uit de kledingstijl. Casual tot gewoontjes, is het motto. De gemiddelde passagiers zijn vooral mensen die voor het eerst cruisen, families en vooral in de leeftijdscategorie 30 tot 55.

Het diner vindt plaats in twee zittingen, en naar wens is het ook mogelijk om op vrij binnen te lopen onder de term ‘ Your Time’ open zitting. Tijdens het diner komen er regelmatig shows voorbij met dansende en zingende obers. Voor wie met z’n twee graag wil eten heeft Carnival op sommige schepen ook restaurants waarvoor extra betaald moet worden. Carnival heeft buffetrestaurants met allerlei fast-food eten, pizza’s, vleesgerechten en salades.

De hutten zijn comfortabel ingericht. Aardig zijn de balkonhutten op de laagste dekken, de Cove-balkons. Fooien worden vooraf betaald bij de reissom.

Cruises van Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

 

De vloot bestaat uit:

Fantasy Class

Triumph Class

Spirit Class

Conquest Class

Splendor Class

Dream Class

Sunshine Class

Vista Class

LNG schepen

 

 

 

 

 

Het laatste nieuws over Carnival Cruise Line

Alles over Carnival op Cruisereiziger.nl.

Waar bevinden zich de schepen van Carnival momenteel?

Enkele schepen hebben een webcam. Of ga naar de radar en zoek de schepen op naam.

Ga hier naar de site van Carnival.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​