Cruisereiziger
BestemmingenPrivé-eiland

Details voor nieuwe Carnival privébestemming Celebration Key onthuld

Carnival Cruise Line heeft meer informatie bekendgemaakt over haar nieuwe bestemming op de Bahama’s, Celebration Key.  Celebration Key is de eerste havenbestemming die exclusief is ontworpen voor gasten van Carnival Cruise Line. De naam is gebaseerd op de visie dat de bestemming een viering moet zijn van alles wat Carnival en de Bahama’s te bieden hebben voor een onvergetelijke vakantie. Eenmaal voltooid zal het jaarlijks twee miljoen gasten kunnen verwelkomen. In juli 2025 zijn de eerste gasten welkom.

Celebration Key biedt eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie in vijf verschillende gebieden, portals genoemd, met de grootste zoetwaterlagune in het Caribisch gebied, een adembenemend wit zandstrand en een exclusieve privéclub voor volwassenen. De gebieden bieden zwemplezier, winkels en eetgelegenheden.

De bestemming wordt nu al op meer dan 500 cruises aangeboden op 18 Carnival schepen.

Nieuwe details geven een eerste blik op vijf portalen

Het welkomstgebied is het punt waar gasten voor het eerst worden ondergedompeld in de bestemming en worden begroet met informatie die hen helpt te ontdekken waar ze naar toe willen. Terwijl livemuziek de lucht vult, staat een levensgroot zandkasteel in het midden van Celebration Key.

Het gezinsvriendelijke Portal is de plek voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden om te genieten van hun tijd bij Celebration Key. De dag kan bestaan uit zwemmen in de grote zoetwaterlagune, een ondiep zwembad voor de kleintjes, twee spannende race-glijbanen in het grote zandkasteel, sportvelden, kortom een gebied dat ontworpen is voor kinderen en tieners om van te genieten. Je vindt er bovendien een prachtig strand met strandstoelen, cabana’s, waaronder strandcabana’s, villa’s met persoonlijke glijbanen in de lagune en drijvende cabana’s. Er zijn niet alleen activiteiten voor het hele gezin, maar ook diverse eetgelegenheden.

De Adult-Friendly Portal is ontworpen voor volwassenen die hun dag willen doorbrengen met genieten van de zoetwaterlagune of op het strand, luierend op het warme witte zand en rondspetteren in de Bahamaanse wateren. Gasten vinden hun favoriete cocktails in een grote zwembadbar, terwijl ze genieten van een energieke sfeer, met muziek van een getalenteerde DJ. Er zijn onder andere villa’s met glijbanen in de lagune en drijvende cabana’s beschikbaar. Er zijn ook verschillende eetgelegenheden, waaronder een full-service restaurant dat een verscheidenheid aan gerechten biedt, waaronder lokale Bahamaanse smaken.

De Private Club Portal is een eersteklas ervaring samengesteld voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannende en luxueuze dag in het paradijs. De privéclub is een toevluchtsoord alleen voor volwassenen, met een prachtig overloopzwembad, met het beste uitzicht op de Bahamaanse wateren, met ligstoelen onder palmbomen. Een speciaal gedeelte van het strand biedt een aangepast luxe eetgelegenheden.

Winkelen

Het Retail Portal zal de Bahamaanse cultuur tentoonstellen, met op de achtergrond prachtige muurschilderingen geschilderd door Bahamaanse kunstenaars en winkels met authentieke Bahamaanse ambachtelijke goederen en lokale Bahamaanse retailers, samen met belastingvrije winkels. Terwijl ze dit portaal verkennen, zullen gasten ook verschillende eet- en drinkgelegenheden tegenkomen die Bahamaanse smaken serveren.

“Niemand is zo FUN als Carnaval en we ontwerpen Celebration Key en de vijf portalen, met eindeloze manieren waarop onze gasten hun eigen soort plezier kunnen creëren in dit paradijs dat ook de schoonheid van Grand Bahama laat zien”, aldus Christine Duffy, voorzitter van Carnival Cruise Line. “Celebration Key bevindt zich in een unieke positie om een eilandervaring te bieden aan onze uiteenlopende gasten, op een manier die hen hun stukje ‘paradijs’ laat kiezen.”

Cruisepier

Carnival-schepen zullen aanmeren bij een aangrenzende cruisepier, die plaats biedt aan maximaal twee van de grootste schepen van de cruisemaatschappij tegelijk. Gasten hebben daardoor directe toegang tot de bestemming. Celebration Key zal ook een evenementenpaviljoen bevatten dat gebruikt kan worden voor bruiloften, geloftevernieuwingen en andere speciale vieringen.

Carnival is van plan om de komende maanden meer details voor elk van de portalen te delen, en nu de ontwikkeling aan de gang is, zijn er ook plannen voor toekomstige uitbreiding, waaronder een waterpark en een zipline-parcours, om gasten meer redenen te geven om terug te keren en jarenlang van de bestemming te genieten. komen.

Bekijk de Carnival Cruises die ernaar toe gaan:

Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *