Cruisereiziger
Ontspanning

EK Voetbal komende zomer live te zien op schepen MSC Cruises

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het Europees Kampioenschap Voetbal, dat komende zomer van 14 juni tot en met 14 juli wordt gehouden in Duitsland, te zien zal zijn aan boord van alle 16 cruiseschepen in de vloot die deze zomer in het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa varen. Volgens de rederij worden alle wedstrijden live uitgezonden.

 

De duels, o.a. van het Nederlands elftal, kunnen op verschillende locaties op de schepen worden gevolgd bijvoorbeeld in de Sportsbar op de de Fantasia-klasse, Meraviglia-klasse, Seaside-klasse en Musica-klasse schepen, in de Britse pub ‘Master of the Seas” op de schepen in de Meraviglia-klasse en World-klasse en de pub op de Lirica-klasse schepen.

Alle wedstrijden vanaf de kwartfinales worden ook getoond op het grote scherm bij het zwembaddek (met uitzondering van de Lirica-klasse schepen, die geen scherm hebben). Wil je na afloop zelf een balletje trappen tegen medepassagiers dan kan dat op het buitenvoetbalveld op de Fantasia- en Seaside-klasse schepen en de indoor sporthal op de Meraviglia klasse en de World klasse schepen.

Interesse in cruisen met MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *