Cruisereiziger
Ongeval

Carnival Jubilee redt twee mannen gestrand op kajak

De bemanning van het cruiseschip Carnival Jubilee van Carnival Cruise Line heeft begin deze week twee mannen gered die gestrand waren in een kajak in de Golf van Mexico. De mannen zeiden dat hun boot zonk en dat ze de kajak gebruikten om te blijven drijven.

De crew zag de mannen voor de kust van Isla Mujeres, Mexico en konden snel hulp bieden. Ze werden veilig aan boord gehaald en onderzocht door de medische staf. Ze kregen eerste hulp en voedsel.

Het scheepsteam en het personeel van Carnival’s Fleet Operation Center in Miami hielden nauw contact met de Mexicaanse marine en regelden een overplaatsing, die kort na de redding werd voltooid. Carnival Jubilee kon haar normale schema vervolgen. De Jubilee is bezig aan een 8-daagse cruise naar het westelijke gedeelte van de Caribbean.

Foto: Carnival Cruise Line

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *