Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line naar Australië en Nieuw-Zeeland in seizoen 2025-206

Voor cruisereizigers die dromen van een cruisevakantie naar Down Under, is het cruiseseizoen van Holland America Line in Australië en Nieuw-Zeeland van november 2025 tot maart 2026 nu open voor boekingen. Van levendige hoofdsteden tot fascinerende landschappen: de cruises van Holland America Line gaan naar Australië en Nieuw-Zeeland voor een aantal unieke cruises.

Noordam vaart in Nieuw-Zeeland

Met de 14-daagse routes aan boord van Noordam kunnen cruisereizigers gemakkelijk tussen de twee landen reizen en de beste locaties in de regio bezoeken. De nieuwe Collectors’ Voyages combineren een cruise van twee weken met een legendarische reis naar de Stille Zuidzee, waardoor een langere cruise tot wel 50 dagen ontstaat in verschillende vaargebieden.

“Australië en Nieuw-Zeeland zijn uitstekende opties voor cruisers die op zoek zijn naar mondiale bestemmingen, iconische steden en wildlife”, aldus Beth Bodensteiner, Chief Commercial Officer van Holland America Line. “We maken onze cruises om het beste van elke regio te laten zien. Met deze reizen kunnen gasten zich onderdompelen in Nieuw-Zeeland in een havenintensieve route die ook schilderachtige cruises door Milford Sound omvat, of ze kunnen wilde dieren zoals pinguïns en kangoeroes zien tijdens het verkennen Zuid Australië.”

 

De cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland van Holland America Line varen vanuit Sydney (Australië) of tussen Sydney en Auckland (Nieuw-Zeeland).

Hoogtepunten van het seizoen 2025-2026 in Australië en Nieuw-Zeeland

Alle cruises vinden plaats aan boord van Noordam:

“Australië en Nieuw-Zeeland” — 14 dagen, tussen Sydney en Auckland
Vertrek in november 2025, februari en maart 2026
Combinatie van havens in Australië, Tasmanië en Nieuw-Zeeland
Alle cruises doen Melbourne, Australië aan; Hobart en/of Burnie, Tasmanië; en Tauranga, Napier en Port Chalmers (Dunedin), Nieuw-Zeeland.
Havens in Nieuw-Zeeland zijn onder meer een combinatie van Picton, Wellington, Timaru, Lyttelton (Christchurch) en Waitangi.

“New Zealand Discovery” — 14 dagen, van/naar Sydney
Vertrekt op 7 december 2025.
Alle Nieuw-Zeelandse havens: Auckland, Waitangi, Tauranga, Gisborne, Napier, Wellington, Lyttelton (Christchurch) en Port Chalmers (Dunedin).

“South Australia Discovery Holiday” — 14 dagen, van/naar Sydney
Vertrekt op 21 december 2025.
Met op het programma Melbourne, Phillip Island, Eden, Adelaide en Penneshaw (allen Australië), Burnie, Port Arthur en Hobart (laat vertrek), Tasmanië.
Alle routes die Nieuw-Zeeland bezoeken, omvatten schilderachtige cruises in de prachtige Milford Sound, gelegen in het Fiordland National Park.

 

Het Global Fresh Fish-programma van Holland America Line brengt inheemse verse vis en andere lokale ingrediënten aan boord, zoals Nieuw-Zeelandse mosselen, Tasmaanse Atlantische zalm, Sydney-rotsoesters en Tasmaanse vlees pastei.

Boek een back-to-back cruise

De Noordam zal vijf Collectors’ Voyages varen, die back-to-back, niet-herhalende routes combineren waarmee gasten meerdere gebieden in één naadloze reis kunnen verkennen. Deze Collectors’ Voyages variëren van 28 tot 50 dagen en voegen twee 14-daagse cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland samen, of een 14-daagse cruise naar Australië en Nieuw-Zeeland met een legendarische reis naar de Stille Zuidzee.

  • 41-daagse verzamelreis ‘South Pacific Crossing & New Zealand’. Vertrekt op 12 oktober 2025; van Seattle (USA) naar Auckland.
  • 28-daagse verzamelreis ‘Nieuw-Zeeland en Zuid-Australië’. Vertrekt op 7 december 2025; van/naar Sydney.
  • 42-daagse verzamelreis “Zuid-Australië en eilanden in de Stille Zuidzee”. Vertrekt op 21 december 2025; van Sydney naar Auckland.
  • 42-daagse verzamelreis naar de eilanden in de Zuidelijke Stille Oceaan en Nieuw-Zeeland. Vertrekt op 4 januari 2026; van/naar Sydney.
  • 50-daagse verzamelreis ‘Nieuw-Zeeland en de Zuidelijke Stille Oceaan’. Vertrekt 1 maart 2026; van Auckland naar Seattle.

Bekijk deze prachtige cruises bij:

ANWB Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger