Cruisereiziger
Verkoop/koop

Carnival Firenze officieel toegetreden tot vloot Carnival Cruise Line

De Costa Firenze heet vanaf heden Carnival Firenze. Het schip van Costa Cruises is officieel overgedragen aan haar zusteronderneming Carnival Cruise Line. De vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij bestaat nu uit 27 schepen. Vertegenwoordigers van beide cruisemerken kwamen samen op de brug van het schip om de overdracht te voltooien. Dit gebeurde in het Spaanse Cadiz waar het schip de komende twee maanden een uitgebreide renovatie ondergaat om de typische Carnival-voorzieningen te implementeren.

“De schoonheid van Florence, Italië staat op het punt om het plezier van Carnival Cruise Line te ontmoeten! We zijn verheugd om Carnival Firenze te verwelkomen in de Carnival vloot, samen met haar zus Carnival Venezia om ‘Carnival Fun Italian Style’ te laten zien,” aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line.

 

De Carnival Firenze begint het hele jaar door te varen vanuit Long Beach, Californië, op 25 april 2024. Het schip zal drie- en vierdaagse afvaarten maken naar Mexico en Catalina Island, en vijf-, zes- en zevendaagse cruises naar de Mexicaanse Rivièra, met een bezoek aan Cabo San Lucas, Mazatlán en Puerto Vallarta.

De Firenze zal beschikken over vele eet- en drinkgelegenheden die momenteel populair zijn op de Carnival Venezia, waaronder La Strada Grill, een Mexicaans fusion restaurant, Tomodoro en Il Viaggio, Carnavals nieuwste Italiaanse specialiteitenrestaurant. Passagiers kunnen zich ook verheugen op  activiteiten zoals Festa Italiana, een dekfeest, de Captain’s Venetian Toast en Italiaans geïnspireerde jeugdactiviteiten voor kinderen en tieners.

Passagiers zullen ook veel van de activiteiten en voorzieningen die ze op andere Carnival schepen in de vloot gewend zijn terugzien, waaronder de Heroes Tribute Lounge, Fahrenheit 555 Steakhouse, Java Blue Café, Serenity Retreat en Carnival WaterWorks.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *