Cruisereiziger
Aanbieding

Vier deze Valentijnsdag de liefde met Regent Seven Seas Cruises

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises nodigt gasten uit om de liefde te vieren met een exclusieve Valentijnsdag aanbieding: ‘From Regent with Love’. Tot 15 februari kunnen gasten die tot categorie Penthouse Suite boeken, voor een cruise die plaatsvindt in 2024, hun ongeëvenaarde ervaring naar een nog hoger niveau tillen met een genereus boordtegoed van maximaal $ 500 per suite. De ideale manier om een romantische reis nog specialer te maken.

Romantische activiteiten

Het tegoed kan worden ingewisseld voor ontspannende behandelingen in de Serene Spa and Wellness, waaronder de ‘Serenity for Two’ koppelmassage; het verder verkennen van bestemmingen met exclusieve Regent Choice excursies of privéauto’s met chauffeurs; een bijzondere fles van het Connoisseur Wine-menu; of al winkelend voor sieraden, parfums en mode in de boetieks aan boord.

‘From Regent with Love’ kan ook worden gecombineerd met de ‘Upgrade Your Horizon’aanbieding van Regent, waarmee gasten profiteren van een inbegrepen upgrade van 2 categorieën en gunstige verlaagde aanbetalingsopties.

‘s Werelds meest luxueuze vloot bij Regent Seven Seas Cruises

Gasten kunnen genieten van ware luxe aan boord van ‘s werelds meest luxueuze vloot, terwijl ze in stijl adembenemende bestemmingen over de hele wereld verkennen. De intieme reizen van Regent bieden de perfecte setting voor pure romantiek – van het genieten van de beste maaltijden met amoureuze ambiance in specialiteitenrestaurants tot diepgaande verkenning in havens met inbegrepen excursies aan wal.

Het voortdurend groeiende assortiment luxe voorzieningen van Regent zorgt ervoor dat gasten kunnen genieten van een ontspannen en luxueuze cruise vakantie. Dit omvat onbeperkte excursies aan land, gastronomische gerechten in diverse specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, exclusieve wijnen en sterke dranken, dagelijkse aanvulling van de minibar in de suite, entertainment, onbeperkt internettoegang, valet wasservice, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise  voor gasten die verblijven in Conciërge-suites en hoger.

Bekijk de Regent cruises snel bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *