Cruisereiziger
Eemstocht

Silver Ray 50e schip dat Eemstocht succesvol voltooid

Het nieuwe cruiseschip van Silversea Cruises, Silver Ray, heeft zondag haar Eemstocht succesvol afgelegd. Het is het 50e nieuwe schip dat deze tocht vanaf de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg voltooid. De Silver Ray vertrok in de nacht van zaterdag op zondag en kwam aan het einde van de middag voor de Eemshaven aan. Het onderging gelijk de eerste technische en nautische testen. De verwachting is dat het pas later zal aanleggen in de Nederlandse haven. Daarna staan er nog meer testen gepland.

De Silver Ray is het tweede schip uit de Nova-klasse van de cruisemaatschappij. Na haar eerste reis in juni zal het schip haar inaugurele seizoen in Europa doorbrengen en een verscheidenheid aan routes aanbieden naar bestemmingen zoals Malaga, Palma de Mallorca en Valencia in Spanje; Monaco; Livorno (Florence/Pisa) in Italië en St. Tropez in Frankrijk.

Foto: Meyer Werft

Cruises met Silversea Cruises zijn boekbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger