Cruisereiziger
Doop

Doop Sun Princess live op internet te zien

Aankomende dinsdag 23 april wordt het gloednieuwe cruiseschip van Princess Cruises, Sun Princess, gedoopt in Barcelona. De doop van het eerste LNG-schip in de nieuwe Sphere-klasse zal worden verricht door de Britse actrice Hannah Waddingham. De festiviteiten zullen live op de website van de Amerikaanse cruisemaatschappij te volgen zijn. De uitzending begint om 16:00 uur ‘s middags. Je kan hier een plekje ‘reserveren’.

Het rechtstreekse programma begint met een 30 minuten durende rode loper (pre)show gepresenteerd door reis TV presentatrice Lindsay Myers en Sun Princess ‘Insider’ Jaclyn Friedlander met interviews met genodigde VIPS en een insidersblik op de nieuwe ‘Love Boat’. Uiteraard volgt daarna het verslag van de doopceremonie.

Benieuwd hoe de Sun Princess tot stand is gekomen. Klik hier voor een reportage. Houdt de website in de gaten voor meer content over de Sun Princess:

Lees snel nog meer over de Sun Princess:

Interesse in cruisen met Princess Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger