Cruisereiziger
Doop

Zangeres Gwen Stefani doopt Carnaval Jubilee in Galveston

Carnival Cruise Line heeft zaterdag haar nieuwste cruiseschip, de Carnival Jubilee, gedoopt tijdens een plechtigheid in Galveston, met popster Gwen Stefani als doopmoeder van het schip. Het 45 minuten durende event vond plaats in het theater van het schip na een cocktailreceptie en een feestelijke lunch. De zangeres trakteerde de passagiers daarna op een privéconcert en zong hits, waaronder “Just a Girl”, “The Sweet Escape” en “Hollaback Girl”.

Stefani bracht de dag door aan boord van de Jubilee, bezocht de brug om de kapitein te ontmoeten en blies op de scheepshoorn voordat ze op verschillende plaatsen een lint doorknipte.

boek je vakantie bij de ANWB
 

“Ik weet dat ze op zoveel manieren geëerd is voor haar muziek met talloze prijzen en een ster op de Hollywood Walk of Fame, en nu heeft ze een schip!” zei Duffy terwijl ze Stefani introduceerde. “Teruggeven is ook een belangrijk aandachtspunt in haar leven, vooral voor een aantal goede doelen voor kinderen, dus we zijn erg blij dat Gwen de doopmoeder is van ons vlaggenschip, de Carnival Jubilee!”

De Carnival Jubilee is het eerste nieuwe schip met haar thuishaven in Galveston en het eerste schip dat in de haven wordt gedoopt. Burgemeester Craig Brown van Galveston verklaarde 24 februari tot “Carnival Jubilee Day”: “We hebben een warm plekje in ons hart voor Carnival Cruise Line omdat zij de hele cruise-industrie voor de stad Galveston in het leven hebben geroepen. Zij waren de eersten en zullen dat altijd blijven in ons hart.”

Interesse in cruisen met Carnival Cruise Line? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!