Cruisereiziger
Renovatie

Carnival Sunrise terug in de vaart met nieuwe Heroes Bar

Het cruiseschip Carnival Sunrise vertrekt dinsdag voor haar eerste cruise vanuit haar thuishaven Miami. Het schip van de Amerikaanse cruisemaatschappij Carnival Cruise Line keert terug in de vaart na een uitgebreide droogdokperiode op de Navantia scheepswerf in het Spaanse Cadiz. Het schip uit 1999 verbleef er twee weken voor een reguliere onderhoudsbeurt.

Tijdens het droogdok is het schip uitgerust met een nieuwe Heroes Tribute Bar & Lounge, die militair personeel eert. De Heroes Tribute Bar & Lounge krijgt een plek in de gehele vloot en dient als ontmoetingsplaats voor de actieve militairen en veteranen die met Carnival varen.

De Carnival Sunrise gaat 4- en 5-daagse cruises varen vanuit Miami naar de Bahamas, het oostelijke- en westelijke gedeelte van de Caribbean.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!