Cruisereiziger
Wereldcruise

Oceania Cruises onthult 2026 Around the World cruise met de Vista

Oceania Cruises heeft haar inaugurele 180-daagse Around the World cruise voor 2026 aan boord van haar nieuwste cruiseschip Vista aangekondigd. De rondreis zal 101 havens in 43 landen aandoen, inclusief 11 overnachtingen. Er worden meer dan 80 UNESCO werelderfgoedlocaties bezocht. De verkoop van deze unieke cruise gaat officieel op 13 maart 2024 van start.

De Vista vertrekt op 6 januari 2026 vanuit Miami met 1.200 passagiers. Het zal drie oceanen en 18 zeeën doorkruisen. Het begint haar 6 maanden durende reis met een verkenningstocht van zes weken door Zuid-Amerika, waarbij de westkust van het continent volledig in kaart wordt gebracht voordat verder wordt gereisd naar Mexico en Californië. Aansluitend gaat het eilandhoppen in de Stille Zuidzee en unieke Australische havens zoals de Whitsunday eilanden aandoen. Vervolgens wordt er koers gezet naar Zuidoost-Azië en India. Tegen het einde van de reis gaat Vista naar het Middellandse Zeegebied, de Britse eilanden en Scandinavië, voordat de oversteek terug naar de Verenigde Staten wordt gemaakt.

boek je vakantie bij de ANWB


“Na het opmerkelijke succes van onze meest recente wereldcruises, kijken we reikhalzend uit naar de mogelijkheid om reizigers een nog meer buitengewone ervaring te bieden voor onze reis in 2026”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat Vista, Oceania Cruises’ toppunt van luxe en nieuwste schip, de wereld rond zal varen en op kunstzinnige wijze diverse continenten, verrijkende culturen en verrukkelijke keukens met elkaar zal verweven om zo een onvergetelijk palet van ontdekkingen voor onze gasten te creëren. Met deze nieuwe reis zijn we verheugd om een zeldzame kans te bieden om de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren – en de toekomst van wereldwijd cruisen verder te brengen.”

World Odyssey en Global Wanderlust reizen

Naast Vista’s Around the World in 180 dagen cruise biedt Oceania Cruises ook een Global Wanderlust reis aan, een 120-daagse cruise van San Diego naar Miami, evenals een World Odyssey reis, een 197-daagse cruise van Los Angeles naar Miami.

Interesse in cruisen met Oceania Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!