Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Emerald Cruises: Maak kennis met luxe small ship cruises

De Australische rederij Emerald Cruises startte haar eerste riviercruises in 2014, als zusterrederij van het luxere Scenic Cruises. Inmiddels biedt Emerald Cruises een gevarieerd aanbod van rivier- én jachtcruises aan op vier continenten. In maart 2022 lanceerde Emerald Cruises het eerste luxe jacht Emerald Azzurra, met een capaciteit voor 100 gasten en in augustus 2023 kwam het tweelingzus jacht Emerald Sakara in de vloot.

Emerald jachtcruises

Met een capaciteit tot maximaal 100 gasten bieden beide luxe jachten een exclusieve cruise-ervaring. Een echte ‘small ship luxury’ met unieke toegang tot kleinere havens en de mooiste bestemmingen in bijvoorbeeld de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en de Indische Oceaan.
Gasten genieten van veel ruimte per passagier, in hutten en suites met raam of een eigen balkon, en een fijne gastronomie aan boord. De jachten bieden 6 buitenhutten (17-19 m2), 36 balkonhutten (27-29 m2) en 8 suites in diverse uitvoeringen.

 

Op het Sky Deck neem je een verfrissende duik nemen in het infinity zwembad of geniet je in de spa pool van je favoriete drankje van de Sky Bar. Ontspannen kan ook in de Elements Spa & Wellnesscentrum met ESPA-producten, geïnspireerd door traditionele holistische therapieën of neem je deel aan de sportlessen geleid door de Wellness Coach in de compleet uitgeruste fitness.  ​De marina op het achterdek is het startpunt voor een heerlijke duik in het water of andere watersporten.

Wat is inclusief?

Op de twee jachten is veel inclusief: transfers, alle maaltijden en drankjes (vanaf april 2024), water, excursies, wifi, e-bikes én fooien. Cruises op één van de twee luxe jachten zijn verkrijgbaar vanaf €2918 (8 dagen in een buitenhut) bij:

Yacht Cruise Company

Meer over Emerald lees je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger