Cruisereiziger
Benoemingen

CEO Michael Ungerer verlaat Explora Journeys

Explora Journeys heeft maandag aangekondigd dat Michael Ungerer het bedrijf om persoonlijke redenen zal verlaten. Ungerer heeft de positie van CEO bijna vijf jaar bekleed. In deze periode speelde hij een belangrijke rol bij de oprichting van het nieuwe luxe cruisemerk en bij de succesvolle lancering van het eerste schip, Explora I.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman Cruise Division van MSC Group: “Het was een absoluut genoegen om met Michael samen te werken terwijl we dit ongelooflijke nieuwe merk tot leven brachten en alles van de grond af opbouwden. Ik wil Michael bedanken voor zijn inspanningen en bijdrage en we wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

boek je vakantie bij de ANWB

 

Michael Ungerer verklaarde: “Het creëren van een nieuw luxe merk vanuit het niets heden ten dage is een unieke kans en een ongelooflijke reis geweest. Het was een voorrecht om samen te werken met de visionaire Pierfrancesco Vago en de hele familie Aponte, waarvoor ik hen eeuwig dankbaar ben. Hun sterke betrokkenheid en hun generatievisie voor de lange termijn, zoals alleen een familiebedrijf dat kan, hebben dit allemaal mogelijk gemaakt.”

Michael Ungerer blijft tot eind augustus 2024 aan als adviseur voor het merk en Pierfrancesco Vago neemt voorlopig zijn verantwoordelijkheden als CEO op zich.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!