Cruisereiziger
Bestemmingen

Costa Cruises brengt bestemmingen aan boord

Vanaf het voorjaar van 2024 zullen Costa’s cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa de bestemmingen aan boord gaan halen onder de naam “Sea Destinations”.

In het westelijke Middellandse Zeegebied kunnen gasten zich na een bezoek aan Ibiza, eenmaal terug aan boord van het schip, laten meeslepen door de sfeer van de zonsondergang met een hippie chic feest aan boord in de baai van Formentera; of voordat je van het schip stapt om Napels te bezoeken, kan je genieten van een typisch Caprese ontbijt voor het spectaculaire panorama van de Faraglioni-rotsen van het eiland Capri, verlicht door het eerste daglicht.

Costa brengt op deze manier bestemmingen naar het schip toe. Ook in Noord-Europa komen Sea Destinations beschikbaar, zoals tussen de mooiste fjorden van Noorwegen. Nadat je bijvoorbeeld bent begroet door lokale boeren in de stad Geiranger, varen gasten door de hele fjord, luisterend naar Scandinavische verhalen en legendes, terwijl ze vanaf de boeg van het schip het spektakel van de Seven Sisters-waterval zullen ervaren, te midden van steile rotsen en groene bergen.

De rederij ziet de Sea Destinations als een reis binnen een reis, waarbij de zee niet alleen het middel is om de cruise aanlopen te bereiken; maar het is ook de plek om aan boord te vertellen over iconische plaatsen op de route van het schip. Ook in Barcelona, Napels, Genua, Istanbul en Mykonos, worden activiteiten georganiseerd.

Enkele hoogtepunten van Sea Destinations:

Calanques Nationaal Park – Frans ontbijt bij zonsopgang: de eerste zonnestralen verlichten het unieke landschap van de Calanques, vlakbij Marseille, een van de meest spectaculaire panorama’s in de Middellandse Zee vanwege de steile kliffen met uitzicht op de zee. De perfecte setting voor een Frans ontbijt aan boord, met muziek, koffie en croissants om van te genieten. Aan boord van de Costa Toscana.

Cetacean Sanctuary – Lichtshow: een lichtshow onthult de geheimen van enkele van de meest fascinerende zeedieren die het Cetacean Sanctuary (bepaalde delen van Middellandse Zee) bewonen: walvissen, dolfijnen en bultruggen.
Aan boord van Costa Toscana, Costa Pacifica, Costa Smeralda.

Balearen en op Middellandse Zee- Zee van Sterren: op open zee, ondergedompeld in de diepste duisternis van de Middellandse Zee, kun je de lucht en de sterren bewonderen als nergens anders. Onder begeleiding van een officier ontdek je de geheimen van het universum. Aan boord van Costa Pacifica, Costa Smeralda en Costa Fascinosa.

Skyline van Etna – Wijnervaring: de vulkaan Etna, het kloppende hart van Sicilië, is de ster, samen met de beste wijnen van het eiland. Serveer jezelf rechtstreeks uit de barriques en ontdek met elke slok het rijke en gevarieerde ecosysteem van dit land. Een wijnfestival dat je rechtstreeks meeneemt naar de essentie van de Siciliaanse smaken en de sfeer van lokale wijnbars. Op de Costa Fascinosa.

Bekijk de mooiste Costa Cruises bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI 

Of bekijk de aanbiedingen van dit moment:

Prijs > ()
Onder €500 ()
€500-€1000 ()
€1000-€1500 ()
€1500-€2000 ()
€2000-€2500 ()
Boven €2500 ()
Vertrekjaar >
2022
2023
2024
2025
2026
Bestemming >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Midden-Oosten
Middellandse Zee
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Lengte >
1-7 dagen
8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen

Bucketlist cruise: Cruise IJsland en Groenland incl. busreis

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)