Cruisereiziger
Aanbieding

€950 korting bij SeaDream op aantal 2024 cruises

Geldig van 4 december t/m 29 maart 2024

Bij boeking van een SeaDream cruise tussen 4 & 29 maart 2024 op een van de ultra luxe jachten SeaDream I en SeaDream II en ontvang je €950 korting. Bij SeaDream reis je op met maximaal 112 andere gasten en 95 personeelsleden.

Deze korting geldt op 22 mooie afvaarten in 2024 in het Caribisch gebied en in de Middellandse Zee. Je kunt al mee vanaf €3644!

Vraag je offerte voor je SeaDream cruise aan bij:

Yacht Cruise Company

Varen met SeaDream betekent …

De ultra luxe jachten bieden veel service en zijn het neusje van de zalm voor het beleven van een boutique cruise. De rederij heeft als slogan dan ook “It’s Yachting, Not Cruising”. Met een crew van 95 op maximaal 112 gasten is de ratio zo goed als 1 op 1.  Een joviale en persoonlijke service staat bij SeaDream voorop. Dit geeft je het gevoel alsof je op een privé jacht meevaart.

De twee jachten zijn voorzien van teakhouten dekken met op het zonnedek Balinese bedden waar je ‘s nachts romantisch kunt overnachten. Het ontbreekt je aan niets tijdens je cruise met een uitmuntend culinair aanbod, een Top of the Yacht Bar, zwembad en bubbelbad, een spa met yoga en Tai Chi, fitness en een sauna. Verder zijn aan boord een bibliotheek, pianobar en een grote salon.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger